Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Σαρωνικού

Γεώτρηση στον Σαρωνικό

Ο Δήμος Σαρωνικού δημιουργήθηκε από τη συνένωση των δήμων Καλύβια, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια, Κουβαρά και Σαρωνίδας. Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει κάνει πολλούς κατοίκους του Σαρωνικού να ψάχνουν οικονομικούς τρόπους για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε νερό. Ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος είναι η ανόρυξη γεώτρησης.

Η εταιρεία Δήμας τα τελευταία 50 χρόνια ασχολείται με την διάνοιξη γεωτρήσεων στο Σαρωνικό με επαγγελματισμό και αξιοπιστία προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής που έχουν αυξημένες ανάγκες σε ύδρευση, όπως όσοι έχουν βίλες ή μεζονέτες με πισίνα, έχουν στραφεί στην εταιρία μας για την ανόρυξη της δικής τους υδρογεώτρησης.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από τελευταίας τεχνολογίας γεωτρύπανα τα οποία είναι κατάλληλα για την ανόρυξη οποιασδήποτε γεώτρησης στο Σαρωνικό. Τα γεωτρύπανά μας μπορούν να σπάσουν πετρώματα διαφόρων ειδών για να φτάσουν στον υδροφόρο ορίζοντα με ταχύτητα και ευκολία ακόμα και σε βάθος 250μ. Τα μικρά και αθόρυβα γεωτρύπανα που διαθέτουμε μπορούν να διανοίξουν υδρογεώτρηση σε περιορισμένους χώρους όπως γκαράζ και υπόγεια χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή ανησυχία στους περιοίκους.

Οι αντλίες που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και για την επιλογή της σωστής επεξεργαζόμαστε όλους τους παράγοντες παίζουν ρόλο στην εκλογή της σωστής. Το βάθος της γεώτρησης καθώς και η χρήση της παίζουν σημαντικό ρόλο για τη σωστή επιλογή του αντλητικού συστήματος στο Σαρωνικό. Όμως όλα τα απαραίτητα στοιχεία που με ασφάλεια θα μας επιτρέψουν να προσδιορίσουμε την αντλία που θα εγκατασταθεί στη δική σας γεώτρηση μπορούμε να τα πάρουμε μόνο αφού γίνει και η δοκιμαστική άντληση.

Για να αρχίσουμε τις διαδικασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης απαραίτητο είναι να εκδοθεί η άδειά της. Στο φάκελο που θα καταθέσουμε περιλαμβάνονται διάφορα δικαιολογητικά καθώς και η γεωλογική μελέτη της περιοχής. Οι γεωλόγοι μας έχουν άριστη γνώση της γεωλογίας της περιοχής και των πετρωμάτων και μπορούν να αποτυπώσουν με ακρίβεια τον υδροφόρο ορίζοντα συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο έναν πλήρη φάκελο για τη γεώτρησή σας στο Σαρωνικό.

Η επιλογή της σωλήνωσης είναι άλλη μια εργασία η οποία χρειάζεται τη μέγιστη εμπειρία και προσοχή. Και εδώ πάλι η δοκιμαστική άντληση είναι που θα μας οδηγήσει στο να βγάλουμε τα πιο ασφαλή συμπεράσματα για τους σωλήνες που θα χρησιμοποιήσουμε στη γεώτρηση στο Σαρωνικό.

Μια από τις καινοτόμες εφαρμογές στις γεωτρήσεις είναι αυτή της γεωθερμίας. Όλο και περισσότεροι κάτοικοι στο Σαρωνικό επιλέγουν αυτόν τον οικονομικό τρόπο για να θερμάνουν ή να ψύξουν το σπίτι τους απλά εγκαθιστώντας έναν εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή τους.

Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές που σας δίνει η εταιρεία μας για την ανόρυξη γεώτρησης στο Σαρωνικό, τον καθαρισμό ή τη νομιμοποίηση της παλιάς υδρογεώτρησης. Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό είναι που μας έχει φέρει στην κορυφή των επαγγελματιών του είδους.

Σαρωνικός - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Σαρωνικό
Σαρωνικός - Γεώτρηση νερού