Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Σουνίου

Γεώτρηση στο Σούνιο

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανόρυξη γεωτρήσεων στο Σούνιο. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που χρειάζονται νερό με φθηνό και εύκολο τρόπο για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Πελάτες μας είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, κατοικιών με κήπο ή πισίνα, όσοι έχουν βίλες ή μεζονέτες και πολύ άλλοι.

Για την διάνοιξη της γεώτρησής σας στο Σούνιο διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες περιπτώσεις. Τα μεγάλα μας γεωτρύπανα μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 250μ βάθος ενώ διαθέτουμε και μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα κατάλληλα για να ανοίξουν υδρογεωτρήσεις σε μικρούς χώρους όπως υπόγεια, γκαράζ ή πιλοτές.

    Στο Σούνιο παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Έρευνα για εύρεση νερού
  • Διενέργεια μελέτης για γεώτρηση
  • Ανόρυξη γεώτρησης στο Σούνιο
  • Καθαρισμός γεώτρησης
  • Συγκέντρωση δικαιολογητικών για έκδοση άδειας γεώτρησης
  • Σωλήνες και αντλίες γεώτρησης ποιότητας
  • Εγκατάσταση εναλλάκτη γεωθερμίας
  • Εργασίες συντήρησης γεώτρησης

Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, σεβασμό στον πελάτη και χαμηλές τιμές εξυπηρετεί την περιοχή του Σουνίου σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την άντληση νερού από υδρογεώτρηση. Ακόμα αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αδειοδότηση της γεώτρησης αλλά και τη νομιμοποίηση της παλιάς σας γεώτρησης στο Σούνιο.

Μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες για την σωστή λειτουργία της γεώτρησης στο Σούνιο είναι η σωλήνωσή της. Η επιλογή των σωστών σωλήνων (υλικό, πάχος και διάμετρος) έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες όπως το βάθος της γεώτρησης και η γεωλογία της περιοχής. Όμως ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η εμπειρία, κάτι που εμείς διαθέτουμε πέρα από κάθε αμφιβολία.

Οι γεωλόγοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε πραγματοποιούν όλες τις απαραίτητες εργασίες για την εύρεση νερού στο Σούνιο. Με ειδικά μηχανήματα εντοπίζουν τον υδροφόρο ορίζοντα και το κατάλληλο σημείο για να γίνει η ανόρυξη της γεώτρησης. Οι γεωλόγοι μας γνωρίζουν άριστα τη γεωλογία του Σουνίου και τα πετρώματα της περιοχής κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για την ανόρυξη μιας επιτυχημένες υδρογεώτρησης.

Ανάμεσα στις παροχές που προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση της υπάρχουσας γεώτρησης. Πολλές φορές σε παλιές γεωτρήσεις νερού κατά την άντληση νερού φέρνουν βρώμικο νερό το οποίο δεν είναι κατάλληλο για χρήση. Αυτό συμβαίνει γιατί η γεώτρηση χρειάζεται συντήρηση, εκβάθυνση ή καθαρισμό. Εμείς ερχόμαστε άμεσα να δούμε τη γεώτρησή σας στο Σούνιο και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πάντα με μικρό κόστος.

Η εταιρεία υδρογεωτρήσεων Δήμας έχει καταφέρει τα τελευταία 50 χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή των επαγγελματιών του είδους της χάρη στην ταχύτητα, την ποιότητα υπηρεσιών και τις οικονομικές τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα στους κατοίκους του Σουνίου και τους εξυπηρετούμε σε όποιο ζήτημα υπάρχει με τη γεώτρηση.

Σούνιο - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στο Σούνιο
Σούνιο - Γεώτρηση νερού