Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Σπάτων

Γεώτρηση στα Σπάτα

Η ταχεία αναπτυσσόμενη περιοχή των Σπάτων, η οποία από μια αγροτική κοινότητα μετατρέπεται με γρήγορους ρυθμούς σε μια πόλη, έχει ανάγκη από νερό σε χαμηλές τιμές. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται στην περιοχή των Σπάτων με μεγάλη επιτυχία και εξυπηρετεί τους πελάτες της προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες.

    Για την περιοχή των Σπάτων προσφέρουμε τις εξής παροχές:

  • Έκδοση άδειας για γεώτρηση
  • Συγκέντρωση δικαιολογητικών
  • Σωλήνωση και αντλίες γεώτρησης νερού
  • Έρευνα για εύρεση νερού
  • Υπηρεσίες γεωθερμίας
  • Γεωτρήσεις στα Σπάτα
  • Μελέτη γεώτρησης
  • Συντήρηση και καθαρισμός γεώτρησης

Η εταιρεία μας προσφέρει μια πλήρη γκάμα όλων των υπηρεσιών που σχετίζονται με τις γεωτρήσεις νερού. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και γεωτρύπανα που μπορούν να τρυπήσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα πετρώματα στα Σπάτα. Το επιστημονικό και το τεχνικό προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο για τις εργασίες που αναλαμβάνει.

Το πιο σημαντικό σημείο μιας γεώτρησης στα Σπάτα είναι η επιλογή της αντλίας νερού. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από αντλίες τις οποίες χάρη στην εμπειρία μας επιλέγουμε ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Όλες μας οι αντλίες είναι επώνυμες και διαθέτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές χρήσης.

Άλλο ένα καίριο σημείο μιας γεώτρησης είναι η σωλήνωσή της. Οι σωλήνες που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως το βάθος της γεώτρησης, τη διάμετρο, τη χρήση της ή τα πετρώματα της περιοχής των Σπάτων. Όμως η εμπειρία παραμένει ένας από τους βασικούς παράγοντες μιας επιτυχημένης επιλογής σωλήνων. Η 50ετής ενασχόλησή μας με τις γεωτρήσεις αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της επείρας μας στον τομέα των υδρογεωτρήσεων.

Η εταιρεία υδρογεωτρήσεων Δήμας συνεργάζεται με μηχανικούς γεωθερμίας για να σας παρέχει, εκτός από νερό σε χαμηλή τιμή και σταθερή θερμοκρασία στο χώρο σας χειμώνα – καλοκαίρι. Η χρήση της γεωθερμίας γίνεται πολύ απλά με την εγκατάσταση στη γεώτρηση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας ο οποίος εξισορροπεί τη θερμοκρασία του υπεδάφους με αυτή της ατμόσφαιρας προσφέροντας θέρμανση ή κλιματισμό στο σπίτι σας.

Η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ανόρυξη γεώτρησης στα Σπάτα είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και σωστούς χειρισμούς. Για να σας απαλλάξουμε από αυτόν τον μπελά αναλαμβάνουμε εμείς να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσουν οι εργασίες της γεώτρησης. Επιπλέον όσοι θέλουν να νομιμοποιήσουν την παλαιά τους γεώτρηση μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία μας.

Η ανόρυξη μιας γεώτρησης διαρκεί συνήθως 1 – 4 μέρες ανάλογα με τη γεωλογία του εδάφους και τα πετρώματα που υπάρχουν. Εμείς έχοντας στην κατοχή μας τα αρτιότερα γεωτρύπανα μπορούμε να εργαστούμε με την ίδια ευκολία σε μεγάλους αλλά και μικρούς χώρους όπως πιλοτές, γκαράζ ή υπόγεια στα Σπάτα. Τα αθόρυβα γεωτρύπανά μας κάνουν τη δουλειά τους εύκολα και γρήγορα χωρίς να προκαλέσουν ενόχληση.

Όσοι θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες σε νερό για το εξοχικό, το σπίτι ή την πισίνα σας με μικρό κόστος δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στη εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας που δρα στα Σπάτα. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Σπάτα - Γεώτρηση νερού

Σπάτα - Γεώτρηση νερού