Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Ταύρου

Γεώτρηση στον Ταύρο

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ταύρου έχοντας στο πελατολόγιό της επαγγελματίες και ιδιώτες, ενώ βασική προτεραιότητα είναι η οικονομική παροχή νερού στους κατοίκους. Όλες μας οι υπηρεσίες προσφέρονται στις σωστές τιμές, με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Αυτό που διακρίνει την εταιρεία μας και την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες είναι οι άριστες παροχές που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες σε νερό σε μονοκατοικίες, εξοχικά, βίλες ή πισίνες.

    Για την περιοχή του Ταύρου προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης
  • Γεωθερμία
  • Ανόρυξη γεώτρησης
  • Συγκέντρωση δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας υδρογεώτρησης
  • Συντήρηση παλαιάς γεώτρησης στον Ταύρο
  • Έρευνα για την εύρεση νερού
  • Μελέτη γεώτρησης
  • Αντλίες και σωλήνες γεώτρησης

Η ανόρυξη γεώτρησης στον Ταύρο γίνεται με ταχύτητα, ασφάλεια και υπευθυνότητα από την εταιρεία μας. Στην γκάμα των υπερσύγχρονων γεωτρυπάνων που διαθέτουμε υπάρχουν γεωτρύπανα διαφόρων μεγεθών για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις περιπτώσεις ακόμα και για ανόρυξη γεώτρησης σε γκαράζ, πιλοτή ή υπόγειο.

Η γεωθερμία είναι μια από τις παροχές μας που έχουν ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση στο Ταύρο. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί γεωθερμίας με τους οποίους συνεργαζόμαστε εγγυόνται για τα άριστα αποτελέσματα. Έτσι όσοι θέλετε θέρμανση και κλιματισμό με φυσικό και οικονομικό τρόπο δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

Η επιλογή σωστής αντλίας και σωλήνωσης για την γεώτρησή σας στον Ταύρο αποτελεί πρωταρχικής σημασίας για την καλή λειτουργία της. Η εμπειρία μας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχημένης επιλογής σωλήνα και αντλίας για την γεώτρησή σας.

Πριν την ανόρυξη της γεώτρησής σας στον Ταύρο οι γεωλόγοι μας, έχοντας άριστη γνώση της γεωλογίας της περιοχής, κάνουν έρευνα για την εύρεση νερού. Η πλήρης γνώση των πετρωμάτων αλλά και των υδάτινων πόρων αποτελεί τον βασικό παράγοντα της απόλυτης επιτυχίας που έχουμε σε κάθε περίπτωση.

Ακόμα η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας αναλαμβάνει να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανόρυξη μιας γεώτρησης στον Ταύρο απαλλάσοντάς σας από διαδικασίες που μπορεί να τραβήξουν επί μακρόν αν μπλέξουν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Επίσης όσοι έχουν ήδη γεώτρηση και θέλουν να τη νομιμοποιήσουν μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία μας.

Η διάρκεια του έργου κυμαίνεται από 1 – 4 μέρες και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το βάθος, τα πετρώματα της περιοχής, η διάμετρος, η χρήση της γεώτρησης κ.α. Εμείς πάντα με κάθε τρόπο εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία των μηχανημάτων μας, ενώ για γεωτρήσεις νερού που γίνονται σε κατοικημένες περιοχές διαθέτουμε αθόρυβα γεωτρύπανα.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας για την ανόρυξη της γεώτρησής σας στον Ταύρο προστίθεστε στο μεγάλο πελατολόγιο που διαθέτουμε. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, οι γεωτρήσεις και τα έργα που έχουμε κάνει αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα της άριστης δουλειάς που κάνουμε. Μην περιμένετε τηλεφωνήστε μας άμεσα για να δώσουμε όλες τις πληροφορίες που ζητάτε.

Ταύρος - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Ταύρο
Ταύρος - Γεώτρηση νερού