Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Θεσσαλονίκης

Η διάνοιξη μίας γεώτρησης γίνεται κατά κύριο λόγο για την άντληση νερού που θα χρησιμοποιηθεί για άρδευση ή για ύδρευση. Μία γεώτρηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολλούς άλλους λόγους. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας δραστηριοποιείται και στη Θεσσαλονίκη για τη διενέργεια γεωτρήσεων άντλησης νερού, εκμετάλλευσης της γεωθερμικής ενέργειας, αποστράγγισης υδάτων, δοκιμαστικές αντλήσεις, καθαρισμό, εκβάθυνση, διεύρυνση και αποκατάσταση ζημιών σε παλαιές γεωτρήσεις κλπ.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων η εταιρεία μας διαθέτει άρτιο γεωτρητικό εξοπλισμό, όπως είναι κρουστικά ή περιστροφικά γεωτρύπανα που λειτουργούν ηλεκτρικά ή μηχανικά, αντλίες νερού και συστήματα γεωθερμίας καθώς και όλο τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για γεωτρήσεις σε οποιοδήποτε βάθος. Το έμπειρο προσωπικό μας σε συνεργασία με επιστήμονες γεωλόγους δραστηριοποιείται και στη Θεσσαλονίκη για τη διενέργεια γεωτρήσεων σε βάθη που κυμαίνονται από 200 έως 700 μέτρα σε χώρους ανοιχτούς, μεγάλης επιφάνειας ή σε κλειστούς, περιορισμένους χώρους, όπως είναι οι αυλές, οι κήποι, τα γκαράζ και τα υπόγεια.

Παρότι τα γραφεία μας είναι στην Αθήνα, αναλαμβάνουμε όλες τις φάσεις της διαδικασίας μίας γεώτρησης και στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η αδειοδότηση της γεώτρησης, για την οποία απαιτούνται πολλά δικαιολογητικά και μία περίπλοκη γραφειοκρατία, η εκπόνηση γεωτεχνικών μελετών γίνεται από την εταιρεία μας χωρίς την επιβάρυνσή σας με επιπλέον κόστος.

Εάν επιθυμείτε να ανοίξετε γεώτρηση στην Θεσσαλονίκη, εμπιστευθείτε την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Διαθέτουμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό που έχει φέρει σε πέρας έργα γεώτρησης κάθε βαθμού δυσκολίας σε όλη την Ελλάδα. Το προσωπικό μας, σε συνεργασία με καταξιωμένους γεωλόγους χειρίζεται με μεγάλη αποτελεσματικότητα τα σύγχρονα μηχανήματά μας για την διενέργεια γεωτρήσεων που θα λειτουργούν άψογα για πάρα πολλά χρόνια.