Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Βάρκιζας

Γεώτρηση στη Βάρκιζα

Η εταιρεία Δήμας έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τις πάσης φύσεως γεωτρήσεις εδώ και 50 χρόνια. Πρόκειται για μια καταξιωμένη επιχείρηση στο χώρο της, διαθέτοντας τεχνογνωσία, πείρα, και καταρτισμένο προσωπικό, παράλληλα με τεχνολογικά ανεπτυγμένο εξοπλισμό που μπορεί να φτάσει σε όποιο βάθος χρειαστεί. Στο Κορωπί βρίσκεται η έδρα της εταιρείας ενώ τα έμπειρα συνεργεία της με τα σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνουν έργα γεώτρησης και εγκατάσταση γεωθερμίας σε πολλές περιοχές ανά την Αττική και όχι μόνο, όπως και στην πόλη της Βάρκιζας.

Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη εποχή που διανύουμε είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι οι περιοχές όπως αυτή της Βάρκιζας, όπου υπάρχουν πολλές βίλες και πολυτελείς κατοικίες οι οποίες διαθέτουν μεγάλους κήπους με γκαζόν, αυλές και πισίνες, η λύση της γεώτρησης συνιστά μια σχετικά εύκολη και οικονομική λύση.

Η εταιρεία Δήμας βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο έτσι είναι σε θέση να διαθέτει ικανό εξοπλισμό τον οποίο ανανεώνει σύμφωνα με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, διαθέτοντας αξιόπιστα μηχανήματα, τα οποία κατασκευάζονται σε εργοστάσια της Ευρώπης. Ορισμένα από τα μηχανήματα αυτά είναι γεωτρύπανα μεγάλου, μεσαίου και μικρού βάθους, διάφορων μεγεθών, και τεχνικών όπως κρουστικά ή περιστροφικά γεωτρύπανα, επίσης αντλίες νερού και αντλίες γεωθερμίας, αεροσυμπιεστές, κοπίδια αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκάστοτε περίπτωση. Επιπλέον η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των γεωτρήσεων, η επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών μας και το πεπειραμένο συνεργείο των τεχνικών μας, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε την ανόρυξη γεωτρήσεων ανταποκρινόμενοι στις όποιες συνθήκες της κάθε περιοχής. Ειδικότερα σε ένα προάστιο όπως αυτό της Βάρκιζας για να καλυφθούν οι ανάγκες ποτίσματος μεγάλων κήπων αλλά και γέμισμα πισινών, η γεώτρηση είναι μια πρόσφορη λύση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την έκδοση άδειας ανόρυξης της γεώτρησης, ώστε να σας απαλλάξει από χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες, στον Δήμο της Βάρκιζας αλλά και στις υπόλοιπες εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την ανανέωση άδειας γεώτρησης ή ακόμα και τη νομιμοποίηση υφιστάμενης γεώτρησης. Παράλληλα οι εξειδικευμένοι γεωλόγοι της εταιρείας αναλαμβάνουν τη γεωλογική μελέτη της γεώτρησης και των περιβαλλοντικών όρων του έργου, τη δοκιμαστική άντληση, αλλά και την υπόλοιπη οικονομικοτεχνική μελέτη του έργου της γεώτρησης, με αποτέλεσμα να παρέχουμε εξ’ αρχής μια αξιόπιστη προσφορά . Επιπλέον το τεχνικό προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει εργασίες πέραν της γεώτρησης ή των εγκαταστάσεων γεωθερμίας, όπως εργασίες που αφορούν στην επισκευή και συντήρηση των αντλιών της γεώτρησης, στην εκβάθυνση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων γεωτρήσεων.

Η εταιρεία μας μπορεί να είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης , αν σκέφτεστε να προβείτε σε όποια εργασία σχετικά με τις γεωτρήσεις. Αναλαμβάνει όλα τα στάδια ξεκινώντας με μια οικονομική και τεχνική γεωλογική μελέτη, ακολουθώντας με τις ενέργειες για την έκδοση της άδειας γεώτρησης, και τελικά ολοκληρώνοντας με τις εργασίες ανόρυξης της καταλληλότερης για την περίπτωσή σας γεώτρησης. Με την εγγύηση ότι θα χρησιμοποιηθούν οι βέλτιστες τεχνικές και υψηλής ποιότητας υλικά είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε ένα έργο με μεγάλο προσδόκιμο ζωής και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όποτε μας χρειαστείτε μετά την ολοκλήρωση της γεώτρησης.

Βάρκιζα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στη Βάρκιζα
Βάρκιζα - Γεώτρηση νερού