Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Βαρυμπόμπης

Γεώτρηση στην Βαρυμπόμπη

Στη γρήγορα αναπτυσσόμενη περιοχή της Βαρυμπόμπης οι ανάγκες για νερό σε οικονομικές τιμές αυξάνονται συνεχώς. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας βρίσκεται δίπλα σας για να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα με ταχύτητα, αξιοπιστία και σε χαμηλό κόστος. Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της στη Βαρυμπόμπη.

Η ανόρυξη της γεώτρησης είναι μια πολυσύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία που επηρεάζεται από ένα μεγάλο πλήθος παραγόντων. Πρωταρχικής σημασίας είναι η έρευνα για εύρεση νερού που πραγματοποιείται από τους γεωλόγους της εταιρείας μας στη Βαρυμπόμπη. Με ειδικά μηχανήματα και έχοντας άριστη γνώση των πετρωμάτων της περιοχής βρίσκουν τον υδροφόρο ορίζοντα και το ακριβές σημείο που πρέπει να γίνει η γεώτρηση.

Επόμενο στάδιο αποτελεί η σύνταξη της μελέτης για την ανόρυξη της γεώτρησης. Αυτή μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπαίνει στον πλήρη φάκελο που καταθέτουμε στην αρμόδια υπηρεσία για την αδειοδότηση της υδρογεώτρησης στη Βαρυμπόμπη. Για όσους έχουν ήδη γεώτρηση και θέλουν να τη νομιμοποιήσουν αναλαμβάνουμε με μικρό κόστος να φέρουμε εις πέρας όλη τη διαδικασία.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας εκτός από την ανόρυξη γεωτρήσεων αναλαμβάνει και την εφαρμογή γεωθερμίας στη Βαρυμπόμπη. Εγκαθιστώντας έναν εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας προσφέρουμε θέρμανση το χειμώνα και κλιματισμό το καλοκαίρι σε χαμηλή τιμή.

Αφού ολοκληρωθούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ξεκινάμε την ανόρυξη της γεώτρησης στη Βαρυμπόμπη. Το τεχνικό μας προσωπικό χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας ξεκινάει τις εργασίες για την ανόρυξη της γεώτρησης. Στα μηχανήματα που διαθέτουμε περιλαμβάνονται γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να διαπεράσουν ακόμα και τα πιο σκληρά πετρώματα, ενώ έχουμε και μικρού μεγέθους γεωτρύπανα τα οποία εργάζονται αθόρυβα μικρούς χώρους όπως πιλοτές ή γκαράζ.

Οι αντλίες νερού που χρησιμοποιούμε είναι των μεγαλύτερων κατασκευαστών και διαθέτουν εγγύηση κατασκευαστή. Η τοποθέτηση και η επιλογή της κατάλληλης αντλίας για την κάθε γεώτρηση απαιτεί μεγάλη εμπειρία. Η αντλία είναι αυτή που εγγυάται τη μακρόχρονη και σωστή λειτουργία της γεώτρησής σας στην Βαρυμπόμπη.

Άλλο ένα σημαντικό βήμα στην εύρυθμη λειτουργία της γεώτρησης είναι η σωλήνωσή της. Αρχικά το τεχνικό μας προσωπικό ελέγχει τα τοιχώματα της γεώτρησης και αν το κρίνει απαραίτητο τα ενισχύει με τσιμεντοενέσεις. Στη συνέχεια γίνεται η τοποθέτηση των σωλήνων στη γεώτρηση σας στη Βαρυμπόμπης. Το υλικό και το πάχος των σωλήνων καθορίζεται από τα πετρώματα, το βάθος της γεώτρησης, τη χρήση της και άλλους παράγοντες.

Η τελευταία εργασία που γίνεται είναι η χαλίκωση της γεώτρησης στη Βαρυμπόμπη, η απομάκρυνση δηλαδή, από τον πυθμένα της άμμου και των χαλικιών που υπάρχουν. Επιπλέον είναι καλό να γίνεται μια τακτική συντήρηση της γεώτρησης κατά τη διάρκεια της οποίας απομακρύνονται όλα τα υλικά που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας με την μακροχρόνια παρουσία της στον χώρο των γεωτρήσεων αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή των κατοίκων της Βαρυμπόμπης. Διακρινόμαστε για την υπευθυνότητά μας, τον επαγγελματισμό και τις παροχές προδιαγραφών που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις παροχές μας και τις προσφορές μας.

Βαρυμπόμπη - Γεώτρηση νερού