Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Βόλου

Γεώτρηση στον Βόλο

Η εταιρεία μας είναι μία από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο των γεωτρήσεων εδώ και 50 χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στο Βόλο καθώς και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τις δυνατότητες που μας δίνει ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η μεγάλη μας πείρα αναλαμβάνουμε έργα γεώτρησης κάθε βαθμού δυσκολίας.

Αναλαμβάνουμε γεωτρήσεις σε ανοιχτούς χώρους και μεγάλες επιφάνειες αλλά και σε κλειστούς, περιορισμένους, ακόμα και στεγασμένους χώρους γιατί έχουμε στη διάθεσή μας γεωτρύπανα μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Το βάθος που μπορεί να φθάσει η γεώτρηση είναι από 200 μέχρι 700 μέτρα. Έτσι λοιπόν, εάν θέλετε να ανοίξετε γεώτρηση σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο στον Βόλο καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την περίπτωσή σας.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας αναλαμβάνει την έκδοση της ειδικής άδειας, τη μελέτη του υδροφόρου ορίζοντα και των πετρωμάτων, την δειγματοληψία και τη δοκιμαστική άντληση μέχρι την υλοποίηση του κύριου έργου της γεώτρησης στον Βόλο. Διενεργούμε γεωτρήσεις για άντληση νερού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πότισμα ή για το γέμισμα της πισίνας σας ή ακόμα και για πόσιμο. Αναλαμβάνουμε επίσης γεωτρήσεις για την αξιοποίηση της γεωθερμικής ενέργειας, που αποτελεί μία μέθοδο ψύξης και θέρμανσης οικολογική και οικονομική.

Εάν θέλετε να ανοίξετε γεώτρηση στο Βόλο σε χώρο ανοιχτό ή στεγασμένο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας βρούμε την καταλληλότερη λύση. Θα αναλάβουμε την διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται για την έκδοση της άδειας γεώτρησης και θα εκτελέσουμε με ακρίβεια και υπευθυνότητα όλες τις εργασίες για την υλοποίησή της. Από την διάνοιξη της οπής, τη χαλίκωση και τη σωλήνωση της γεώτρησης μέχρι την εγκατάσταση αντλίας νερού ή συστήματος γεωθερμίας, η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τηρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Βόλος - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στον Βόλο
Βόλος - Γεώτρηση νερού