Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Βούλας

Γεώτρηση στην Βούλα

Η εταιρεία Δήμας δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωτρήσεων εδώ και 50 χρόνια σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Παρόλο που η έδρα μας είναι στο Κορωπί έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό μας και σε άλλες περιοχές, όπως είναι η Βούλα, και να χρησιμοποιήσουμε τη τεχνογνωσία που διαθέτουμε για τη διάνοιξη γεωτρήσεων νερού ή γεωθερμίας σε οποιοδήποτε βάθος και αν χρειαστεί. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και αποτελείται από γεωτρύπανα διαφόρων μεγεθών, αντλίες νερού, συστήματα γεωθερμίας κλπ. Έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε έργα γεώτρησης που γίνονται σε μεγάλες επιφάνειες, αλλά και σε περιορισμένους χώρους, όπως είναι οι κήποι, οι αυλές, ακόμα και τα υπόγεια και τα γκαράζ. Για τους κλειστούς χώρους διαθέτουμε αθόρυβα, ηλεκτρικά γεωτρύπανα, που διαπερνούν το έδαφος χωρίς να κάνουν ζημιά στο χώρο.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση ειδικής άδειας γεώτρησης. Αυτή περιλαμβάνει την κατάθεση διαφόρων δικαιολογητικών, όπως είναι το τοπογραφικό διάγραμμα όπου ορίζεται η θέση διάνοιξης της γεώτρησης, μελέτη περιγραφής των απαιτούμενων γεωτεχνικών έργων, γεωλογικές μελέτες των πετρωμάτων και των υδάτινων πόρων της περιοχής, βεβαίωση από το Δήμο της Βούλας για την απόσταση του σημείου της γεώτρησης από το σημείο της Δημοτικής Υδροληψίας κλπ. Σας απαλλάσσουμε από τη χρονοβόρα αυτή διαδικασία καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για τη διάνοιξη γεώτρησης για υδροδότηση ή για τη χρήση της γεωθερμικής ενέργειας καλέστε την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Πείρα, τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός που τον χειρίζεται προσωπικό με άριστη κατάρτιση, γεωλόγοι με εξειδίκευση στις γεωτρήσεις είναι τα συστατικά μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των γεωτρήσεων που θα δώσουν την κατάλληλη λύση και για τη δική σας γεώτρηση, στη Βούλα ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής.

Βούλα - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στην Βούλα
Βούλα - Γεώτρηση νερού