Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης

Γεώτρηση στη Βουλιαγμένη

Η παραθαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης για δεκαετίες θεωρούνταν μια κυρίως παραθεριστική περιοχή όμως από τη δεκαετία του '70 και μετά παρατηρείται μεγάλη ανάπτυξη σε ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και μόνιμες πολυτελείς κατοικίες. Βίλες και μεζονέτες με πισίνες κάνουν την εμφάνισή τους. Η αναζήτηση για νερό σε χαμηλή τιμή έχει οδηγήσει πολλούς κατοίκους στην εταιρεία μας για την ανόρυξη γεώτρησης.

Η διάνοιξη της γεώτρησης σε μια κατοικημένη περιοχή όπως η Βουλιαγμένη απαιτεί ειδικούς χειρισμούς για να μην υπάρξει ενόχληση. Εμείς διαθέτουμε μικρά αθόρυβα γεωτρύπανα τα οποία μπορούν να κάνουν ανόρυξη ακόμα και σε μικρούς ή περιορισμένους χώρους όπως γκαράζ, υπόγεια ή πιλοτές. Η μεγάλη γκάμα από τα γεωτρύπανα που διαθέτουμε μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οποιοδήποτε είδος γεώτρησης.

Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό, σε συνεργασία με τους γεωλόγους μας, διαλέγουν για τη γεώτρησή σας στη Βουλιαγμένη το σωστό τύπο αντλίας. Το είδος της αντλίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το βάθος της γεώτρησης, τη χρήση της (πχ ύδρευση ή άρδευση) κ.α. Η τελική επιλογή όμως γίνεται με βάση τα αποτελέσματα της δοκιμαστικής υδρογεώτρησης που κάνουμε. Πλέον πολλοί είναι οι κάτοικοι της περιοχής που επιλέγουν να εγκαταστήσουν και εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρηση.

    Στην περιοχή της Βουλιαγμένης προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες που σχετίζονται με τις γεωτρήσεις:

  • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης
  • Παροχές γεωθερμίας
  • Έκδοση άδειας για γεώτρησης
  • Επιλογή σωληνώσεων και αντλίας για γεώτρηση
  • Εύρεση νερού
  • Συντήρηση γεώτρησης

Άλλο ένα δύσκολο κομμάτι για τη εύρυθμη και μακροχρόνια λειτουργία της γεώτρησης στη Βουλιαγμένη είναι η επιλογή των σωστών σωλήνων. Το υλικό κατασκευής, η διάμετρος του σωλήνα καθώς και το πάχος είναι κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία που εξετάζουμε για να δούμε ποιος σωλήνας είναι κατάλληλος. Η δοκιμαστική άντληση είναι αυτή που θα μας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή σωλήνωση.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής γεώτρησης απομακρύνονται η λάσπη, η άμμος και τα χαλίκια που φράζουν τους πόρους των πετρωμάτων επιτρέποντας έτσι στο νερό να εισέλθει ελεύθερα από τον υδροφόρο ορίζοντα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για να διαπιστώσουμε τη δυναμικότητα της υδρογεώτρησης στη Βουλιαγμένη αλλά και για να πάρουμε πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών.

Η εταιρεία Δήμας δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον τομέα των γεωτρήσεων έχοντας καταφέρει με τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και τις χαμηλές τιμές να εδραιωθεί πρώτη στις προτιμήσεις των κατοίκων της Βουλιαγμένης. Εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε για την παλιά ή καινούρια γεώτρησή σας πάντα σε οικονομικές τιμές.

Βουλιαγμένη - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στη Βουλιαγμένη
Βουλιαγμένη - Γεώτρηση νερού