Δυναμική παρουσία στις γεωτρήσεις από το 1958

Γεωτρήσεις Βριλησσίων

Γεώτρηση στα Βριλήσσια

Η περιοχή την Βριλησσίων με τις αυξημένες ανάγκες σε νερό πλέον έχει βρει τον ειδικό των γεωτρήσεων: την εταιρεία Δήμας. Με εμπειρία δεκαετιών στην ανόρυξη γεωτρήσεων προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιοτικά και σε φιλικές τιμές.

  Για τα Βριλήσσια προσφέρουμε με υπευθυνότητα τις παρακάτω παροχές:

 • Νομιμοποίηση παλαιάς γεώτρησης
 • Έρευνα για εύρεση νερού
 • Συγκέντρωση δικαιολογητικών
 • Σωλήνωση γεώτρησης στα Βριλήσσια
 • Έκδοση άδειας
 • Αντλίες υδρογεώτρησης
 • Μελέτη για ανόρυξη γεώτρησης
 • Συντήρηση γεώτρησης
 • Ανόρυξη υδρογεωτρήσεων
 • Υπηρεσίες γεωθερμίας

Η γεωθερμία είναι μία σχετικά νέα τεχνική η οποία προσφέρει οικονομική θέρμανση και ψύξη. Εμείς συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους μηχανικούς του είδους προσφέρουμε στα Βριλήσσια τις υπηρεσίες μας στον τομέα της γεωθερμίας. Με την τοποθέτηση ενός εναλλάκτη γεωθερμίας στη γεώτρησή σας μπορείτε εύκολα, απλά και οικονομικά να ζεσταίνεται και να κλιματίζεται στο σπίτι σας.

Στα Βριλήσσια είναι πολλοί οι κάτοικοι που επιθυμούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε πισίνα, εξοχικά και κήπους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Η απάντηση βρίσκεται στις υπηρεσίες υδρογεώτρησης που παρέχει η εταιρεία μας. Με πολύ απλές διαδικασίες κάνουμε ανόρυξη γεώτρησης σε οποιονδήποτε χώρο χρειαστεί.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα γεωτρυπάνων και μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που μας επιτρέπουν να αναλάβουμε όλους τους τύπους γεωτρήσεων. Αθόρυβα γεωτρύπανα μπορούν να ανοίξουν γεώτρηση ακόμα και σε μικρούς χώρους όπως γκαράζ ή πιλοτές, ενώ τα μεγάλα γεωτρύπανά μας μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 750μ βάθος.

Οι αντλίες γεώτρησης είναι επώνυμες των μεγαλύτερων κατασκευαστών και τοποθετούνται με ασφάλεια από τα έμπειρα χέρια των τεχνικών μας. Η επιλογή της αντλίας είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία της γεώτρησης στα Βριλήσσια και λαμβάνει υπόψιν μια πληθώρα παραγόντων. Το σημαντικότερο ρόλο παίζει η εμπειρία ενώ λαμβάνονται υπόψιν η χρήση της γεώτρησης, το βάθος και άλλα.

Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με την επιλογή της σωλήνωσης στη γεώτρηση. Ανάλογα με το είδος, το βάθος, τα πετρώματα και τη χρήση της υδρογεώτρησης στα Βριλήσσια επιλέγουμε για εσάς τους κατάλληλους σωλήνες. Το υλικό κατασκευής των σωλήνων μπορεί να είναι PVC ή κάποιο κράμα, ενώ διαφέρει και το πάχος των σωλήνων. Επιπλέον σε περίπτωση που το υπέδαφος δεν είναι σταθερό ενισχύουμε τα τοιχώματα της γεώτρησης με τσιμεντοενέσεις.

Μια σημαντική εργασία που πρέπει να γίνεται συχνά από όλους τους ιδιοκτήτες γεώτρησης είναι ο καθαρισμός της. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και της συντήρησης απομακρύνονται διάφορα υπολείμματα όπως άμμος και χαλίκια από τον πυθμένα της γεώτρησης στα Βριλήσσια. Με την συντήρηση διασφαλίζεται η σωστή και εύρυθμη λειτουργία της γεώτρησης που θα προσφέρει άφθονο και καθαρό νερό.

Η εταιρεία μας διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της υδρογεώτρησης και η προτίμηση των πελατών μας στα Βριλήσσια μας έχει κατατάξει στους καλύτερους του είδους μας. Έχοντας σαν αρχή να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Βρισκόμαστε δίπλα σας και οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Βριλήσσια - Γεώτρηση νερού

Γεώτρηση στα Βριλήσσια
Βριλήσσια - Γεώτρηση νερού